Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Στις 14 Μαρτίου, η Digiastar ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί ως προσκεκλημένη ομιλήτρια εταιρεία στο Business Event της SoftOne.
Ο Αναστάσιος Κοσκολέτος, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας μας σε ένα ευρύ και εξειδικευμένο κοινό επαγγελματιών της Βορείου Ελλάδας, αναπτύσσοντας περαιτέρω την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. Στη συνέχεια είχε προγραμματιστεί η παρουσίαση Case Studies από υλοποιημένα έργα της Digiastar, ενώ η agenda περιλάμβανε και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της νέας πλατφόρμας της SoftOne: Shopranos.

Μετά την επιτυχημένη συνάντησή μας στα γραφεία της Softone στη Θεσσαλονίκη, είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι στις 21 Μαρτίου θα βρισκόμαστε στα κεντρικά γραφεία της SoftOne στην Αθήνα για νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14:00! Αυτή η επόμενη συνάντηση θα μας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις συζητήσεις και να διευρύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη SoftOne για τη φιλοξενία και την ευκαιρία αυτής της συνάντησης! Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Τα νέα μας
Τα νέα μας

Σχετικά άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies