Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Digiastar

Media

Στη Digiastar, μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις προώθησης στα media, άρτια προσαρμοσμένες στο όραμα, την αποστολή και τους στόχους κάθε επιχείρησης .

Η πολυκαναλική προώθηση μέσω των media ξεκλειδώνει τις κρυμμένες ικανότητες κάθε επιχείρησης . Η άριστη σχέση Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και αρθρογράφησης , σε συνδυασμό με το Digital Marketing , αποτελεί το απόλυτο 360° marketing .

TV STRATEGY
RADIO STRATEGY
ARTICLE STRATEGY

Έχουμε πολυάριθμες πραγματικές μελέτες περίπτωσης επιχειρήσεων, τις οποίες αναλάβαμε το έργο τους και παραδώσαμε από +100% σε +1.600% αύξηση εσόδων

Από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικές κολοσσιαίες εταιρείες, η Digiastar προσφέρει μια πληθώρα εξατομικευμένων υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ και παραδοσιακών media.

Το εταιρικό branding είναι απόλυτα συνυφασμένο με την έκθεση στα Media . H αύξηση του awareness και κατ’επέκταση η αύξηση των πωλήσεων μιας επιχείρησης προϋποθέτει την άριστη επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό, την έγκαιρη εκμετάλλευση των δυνητικών ευκαιριών στην αγορά και την πρέπουσα διαφήμιση με στόχευση και αποτελεσματικότητα. Η αρχή αυτής της διαδικασίας ξεκινάει από τη Digiastar Technologies!

Βελτιστοποιημένοι υποψήφιοι πελάτες. Οι δυνητικοί πελάτες που παρακολουθούνται στενά θα μπορούσαν να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και των ευκαιριών μετατροπής. Ένας από εμάς θα διενεργήσει έλεγχο PPC και θα εξετάσει τυχόν τρέχουσες καμπάνιες που μπορεί να έχετε ήδη και θα βρει τομείς για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας. Παρακολούθηση απόδοσης. Λάβετε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπό σας και τον αριθμό των μετατροπών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη στενή συνεργασία μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα των ειδικών μας θα δημιουργήσει την πιο επιτυχημένη στρατηγική PPC για να ταιριάζει στον οργανισμό σας και να σας κρατά ενήμερους σε όλα τα στάδια.

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

το επόμενο σας project;

Είστε ένα βήμα από την επιτυχία, ας το τολμήσουμε μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies