Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Σύμφωνα με τελευταία δεδομένα αλλά και με άρθρο που δημοσίευσε η Forbes, 90% των νέων επιχειρήσεων οδηγούνται στην αποτυχία. Οι λόγοι είναι διάφοροι, όπως η έλλειψη συμβατότητας προϊόντος-αγοράς, τα προβλήματα ρευστότητας ή η λανθασμένη στρατηγική marketing. Η στρατηγική marketing είναι μεγάλης σημασίας για μία επιχείρηση και πρέπει να κατανοήσουμε μερικές λανθασμένες κινήσεις marketing που οδηγούν τις νέες επιχειρήσεις στην αποτυχία.

Εμείς στη Digiastar συγκεντρώσαμε για εσάς τρεις βασικούς κανόνες του marketing που θα πρέπει να προσέξετε στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα:

Έλλειψη κατανόησης των πελατών: Στο Digital Marketing, η κατανόηση των του ιδανικού σας πελάτη είναι ζωτικής σημασίας. Κατανοήστε τις ανάγκες των πελατών σας, και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Στη Digiastar, δημιουργούμε εξατομικευμένες στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας και γνωρίζουμε καλά πως να στοχεύουμε στον ιδανικό πελάτη της επιχείρησής σας.

Δημιουργία περιεχομένου: Δημιουργήστε περιεχόμενο που είναι ενδιαφέρον, χρήσιμο και αξίζει να μοιραστείτε. Από blog posts και social media έως email newsletters, το περιεχόμενο παίζει καθοριστικό ρόλο στην προβολή της επιχείρησής σας. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε σίγουρα τη βοήθεια ενός Agency. Στη Digiastar αγαπάμε τα έξυπνα και πετυχημένα εικαστικά δημιουργώντας οπτικές εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και την εταιρική ταυτότητα των πελατών μας.

Συνεργασία και ομαδικότητα: Οι μοναχικοί λύκοι μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην επιτυχία. Στη Digiastar, πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος. Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε και δικοί σας συνεργάτες και να μοιραστούμε το όραμα της επιχείρησής σας! Εσείς;

Τα νέα μας
Τα νέα μας

Σχετικά άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies