Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Πιστεύουμε ότι κάθε project που υπάρχει στον ψηφιακό κόσμο είναι αποτέλεσμα μιας ιδέας και κάθε ιδέα έχει έναν σκοπό.

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε;

Η Digiastar Technologies είναι μια κορυφαία εταιρεία καινοτόμου λογισμικού και eBusiness, που διευθύνεται από τον Αναστάσιο Κοσκολέτο και τη διαχειριστική ομάδα. Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη στην Αθήνα, προσφέροντας λύσεις Ανάπτυξης Ιστού, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Μηχανικής Λογισμικού πέρα από τα εγχώρια σύνορα. Η Digiastar στελεχώνεται από άκρως εξειδικευμένο προσωπικό και άρτια οργανωμένα τμήματα. Η εταιρεία βασίζεται σε δεδομένα και αποτελέσματα, εστιάζοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ

Διαθέτουμε μια σταθερή και σπάνια τεχνογνωσία στο eBusiness, η οποία αυξάνει τα έσοδα και την πελατεία των πελατών της Digiastars.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Αντιλαμβανόμαστε την Digiastar ως ένα από τα 5% κορυφαία πρακτορεία στην Ελλάδα και στόχος μας είναι η ελληνική αγορά να μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της Digiastars.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ο επαγγελματισμός προηγείται. Ακόμα κι αν χρειαστεί να λάβουμε σκληρές αποφάσεις για τους πελάτες μας, για να πετύχουμε το έργο τους, τότε δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ο πελάτης μας είναι η πρώτη και μοναδική μας προτεραιότητα.

woman-looking-at-computer-monitor-screens-at-work

Οι υπηρεσίες μας.

Η Digiastar είναι ένας σπάνιος συνδυασμός ενός Software House και ενός Digital Agency. Συνδυάζουμε υπηρεσίες διαφοροποιημένες, αλλά και σχετικές μεταξύ τους.

1
Web Development

Η Digiastar προσφέρει υψηλής ποιότητας ανάπτυξη ιστοσελίδων αναλαμβάνοντας τις πιο δύσκολες εργασίες της αγοράς.

2
Digital Marketing & eBusiness

Η Digiastar διαθέτει εμπορικό DNA. Όλες οι προσπάθειες της ομάδας μας εστιάζονται στην επίτευξη απτών αποτελεσμάτων σε αύξηση εσόδων και πελατολογίου.

3
Software Engineering

Το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της Digiastar δημιούργησε εξατομικευμένες λύσεις, κωδικοποιημένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κάποιοι έγιναν φίλοι ενώ δούλευαν μαζί.

Logo_clients13.png
Logo_clients12.png
Logo_clients11.png
Logo_clients2.png
Logo_clients9.png
Logo_clients8.png
Logo_clients7.png
Logo_clients5.png
ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Επικοινωνία μαζί μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies