Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Διόρθωση GTM Καταγραφών σε Eshop - Marketing Case Study

Διάρκεια

2 ημέρες

Budget Έργου:

300 €

Κλάδος

Εμπόριο ειδών ένδυσης

Επιλεγμένες Υπηρεσίες

GTM – Google Tag Manager, Διόρθωση Καταγραφών & Tracking

Αποτελέσματα Πριν

9.000 - 12.000 € / μήνα

Αποτελέσματα Μετά

18.000 - 24.000 € / μήνα

Αύξηση

100%

Ετικέτες/Tags

Digital Marketing, GTM, Sales Tracking

Η Πρόκληση

Πελάτης μας με δραστηριότητα στο εμπόριο ειδών ένδυσης διαθέτει eshop του οποίου το Marketing έχουμε αναλάβει τα τελευταία δύο χρόνια. Παρά την αύξηση των πωλήσεων του και του τζίρου του, κάθε φορά που η ομάδα Marketing επενέβαινε συμβουλευτικά για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη να εγκαταστήσει εργαλεία Marketing στο eShop του, ο ίδιος έδειχνε αρνήση σε οτιδήποτε νέο και συμβουλευτικό από την ομάδα μας. Σε όλες τις προσπάθειες αναβάθμισης των καταγραφών των πωλήσεων του eShop του συναντούσαμε άρνηση. Τυχόν αναβάθμιση θα οδηγούσε σε περισσότερα δεδομένα για την ομάδα διαφημιστών μας και άρα καλύτερη εργασία για την ομάδα, καλύτερες αποδόσεις επένδυσης και καλύτερες πωλήσεις για τον ίδιο. Έπειτα από δύο χρόνια, τον Ιούλιο του 2021 λαμβάνει την απόφαση να εγκατασταθεί το GTM (Google Tag Manager) για διόρθωση των καταγραφών του.

Η Μέθοδος

Το τμήμα προγραμματιστών έκανε μία πολύ απλή εγκατάσταση διάρκειας λιγότερης της μίας ώρας. Στη συνέχεια το τμήμα Marketing ανέπτυξε την περίφημη “χαρτογράφηση”, προσθέτοντας custom events σε κάθε στάδιο των πωλήσεων και σε κάθε ενέργεια των επισκεπτών του eShop (Product view, category, cart, purchased κλπ) με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες του Marketing της Digiastar να είναι σε θέση να έχουν καλύτερη εικόνα σχετικά με τις επιλογές των επισκεπτών του eShop του πελάτη.

Το Αποτέλεσμα

Κάθε προηγούμενο μήνα επί δύο χρόνια ο μηνιαίος τζίρος κυμαίνονταν σταθερά μεταξύ 9.000 € - 12.000 €. Τον πρώτο μήνα έπειτα από την εγκατάσταση του εργαλείου καταγραφών είχαμε αύξηση 100% των πωλήσεων με σταθερότητα η οποία συνεχίζεται η ίδια έως και σήμερα, μεταξύ 18.000 € - 24.000 € / μήνα. Στη συνέχεια ρωτήσαμε το συνεργάτη μας “τι σκεφτόταν τόσο καιρό” και δεν υλοποιούσε μία απλή εγκατάσταση κόστους 300 € η οποία του διπλασίασε όλους τους επόμενους μηνιαίους τζίρους του.

Αποκτήστε το δικό σας πλάνο Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

Μετατρέψτε την επιχείρηση σας σε ένα εμπορικό υπόδειγμα επιτυχίας

  let's talk

  το επόμενο σας project;

  Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  “Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

  DIGIASTAR

  Βίκτωρος Ουγκώ 30
  Αθήνα, 10438
  +30 210 700 7139

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Copyright 2022 © Digiastar Technologies