Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Eshop ειδών ένδυσης - Marketing Case Study

Διάρκεια

16 Μήνες

Budget Έργου:

2.500 € -> 1.250 €

Κλάδος

Εμπόριο Ενδυμάτων

Επιλεγμένες Υπηρεσίες

Digital Marketing, Performance Marketing

Αποτελέσματα Πριν

2.500 Ad Budget, CR 2.1%, Τζίρος 268.000 €

Αποτελέσματα Μετά

1.250 Ad Budget, CR 4.8%, Τζίρος 350.051 €

Αύξηση

30% τζίρο με 50% μείωση δαπανών

Ετικέτες/Tags

Digital Marketing, Ecommerce

Η Πρόκληση

Από σύσταση ενός ικανοποιημένου πελάτη μας, μας κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο (2107007139) ιδιοκτήτης αλυσίδας 6 καταστημάτων με ρούχα ένδυσης ο οποίος ζήτησε να λάβει υπηρεσίες Digital Marketing. Παρατηρώντας το Eshop του εντοπίσαμε πλήθος τεχνικών προβλημάτων τα οποία ζητήσαμε να τα διορθώσει με το συνεργάτη τεχνικής υποστήριξης του, τα οποία όμως παραμένουν άλυτα σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε το Digital Marketing στην επιχείρηση του με τα παρακάτω αποτελέσματα

Η Μέθοδος

Οι διαφημίσεις οι οποίες λειτουργούσαν οι πωλητές της επιχείρησης ή ο ίδιος, ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου όπως δυστυχώς ισχύει πολύ συχνά στην αγορά. Λάβαμε πρόσβαση στα Google Analytics και υπολογίσαμε ως Digiastar το Waste Ratio του πελάτη στο 67%, δηλαδή οι άνθρωποι απλώς πετούσαν τα χρήματα τους αλόγιστα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζοντας πως υπάρχουν άλυτα τεχνικά προβλήματα τα οποία η επιχείρηση δεν έδειχνε διάθεση να διορθώσει ούτε με το δικό τους συνεργάτη, ούτε μέσω εμάς, εστιάσαμε αποκλειστικά στην εργασία που αναλάβαμε να διορθώσουμε την κατάσταση τους τουλάχιστον στα κανάλια διαφήμισης.

Το Αποτέλεσμα

Στην εικόνα που ακολουθεί παρακάτω συγκρίνουμε 16 μήνες πριν την Digiastar και 16 μήνες με την Digiastar. Στο διάστημα των 16 μηνών προ Digiastar ο πελάτης έλαβε τεράστια αύξηση στη διάρκεια του Covid Lockdown από Online παραγγελίες κατ’οίκον. Στο διάστημα συνεργασίας τους μαζί μας και χωρίς περίοδο αύξησης λόγω Lockdown ο πελάτης παρουσιάζει αύξηση 30.6% με παράλληλη μείωση του Διαφημιστικού Ad Spend (-50%) το οποίο τους το μειώσαμε λόγω αλόγιστης σπατάλης. Λόγω εμφανώς καλύτερης στόχευσης διαφήμισεων παρουσιάστηκε αύξηση στο CR% (4.83% από 2.10%) η οποία είναι φαινομενική και όχι πραγματική, καθώς δε συνέβη επειδή ο πελάτης διόρθωσε τα τεχνικά του προβλήματα, αλλά επειδή προσέλαβε επαγγελματική διαφημιστική εταιρεία.

Αποκτήστε το δικό σας πλάνο Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

Μετατρέψτε την επιχείρηση σας σε ένα εμπορικό υπόδειγμα επιτυχίας

  ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

  το επόμενο σας project;

  Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  “Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

  DIGIASTAR

  Βίκτωρος Ουγκώ 30
  Αθήνα, 10438
  +30 210 700 7139

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Copyright 2022 © Digiastar Technologies