Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Ασφαλιστική Επιχείρηση - Digital Marketing Case Study

Διάρκεια

6 Μήνες

Budget Έργου:

2.000 - 3.000 €

Κλάδος

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Επιλεγμένες Υπηρεσίες

Social Media

Αποτελέσματα Πριν

10.000 προβολες / μήνα

Αποτελέσματα Μετά

300.000 προβολές / μήνα

Αύξηση

+3.000% Αναγνωρισιμότητας

Ετικέτες/Tags

Digital Marketing, Social Media

Η Πρόκληση

Μία εταιρεία πάροχος ασφαλιστικών υπηρεσιών προσέγγισε την Digiastar για να αναλάβει το τμήμα Marketing μας την εμπορική τους προώθηση. Αρχικά θέσαμε στοχοθεσία από κοινού όπου μας ζητήθηκε να αυξήσουμε τις προβολές, την αλληλεπίδραση και την αναγνωρισιμότητα

Η Μέθοδος

Το τμήμα Marketing ανέλαβε να δημιουργήσει Buyers Personas και να τμηματοποιήσει το καταναλωτικό κοινό. Στη συνέχεια ακολούθησε μία έρευνα ανταγωνισμού και τοποθέτηση στο χάρτη της αγοράς. Γρήγορα εντόπισαν τα κανάλια του ανταγωνισμού και έπειτα από έρευνα ζήτησης, οι υπεύθυνοι της Digiastar εστίασαν σε συγκεκριμένα κοινά με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Το τμήμα Γραφιστικών ανέλαβε να παράξει ειδική σχεδίαση με μοντέρνο στυλ ώστε να συνδράμει στην προσέλκυση νεανικών κοινών.

Το Αποτέλεσμα

Κάνοντας πλήρη αξιοποίηση των εικαστικών υψηλής αισθητικής αλλά και του περιορισμένου Budget, επιτεύχθηκε η καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ κόστους - ωφέλειας αν αναλογιστεί κάποιος το γεγονός πως με 400 € διαθέσιμο Ad Spend το μήνα, το τμήμα της Digiastar πέτυχε εντός 6 μηνών: 300.000 μ.ο. προβολές το μήνα, υπερδιπλασιασμό των Page Like Ακολούθων, Αύξηση 40% του γυναικείου κοινού, 30% αύξηση του δυναμικού κοινού, 200.000 προβολές στο τοπικό γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών και ενώ από την προηγούμενη διαχείριση των Social Media λογαριασμών από τους εσωτερικούς εργαζομένους της επιχείρησης, δεν ξεπερνούσαν τις...10.000 προβολές το μήνα!

Αποκτήστε το δικό σας πλάνο Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

Μετατρέψτε την επιχείρηση σας σε ένα εμπορικό υπόδειγμα επιτυχίας

  ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

  το επόμενο σας project;

  Επικοινωνήστε μαζί μας και πραγματοποιήστε μία ανάλυση των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.​

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  “Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

  DIGIASTAR

  Βίκτωρος Ουγκώ 30
  Αθήνα, 10438
  +30 210 700 7139

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Copyright 2022 © Digiastar Technologies