Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Το eBusiness World αποτελεί μία σειρά Video Podcast επεισοδίων, μεταξύ του συνιδρυτή της εταιρείας τεχνολογίας & διαφήμισης “Digiastar” Τάσου Κοσκολέτου και επιφανών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου. Η σειρά επεισοδίων γίνεται Hosted από την Digiastar όπου οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν θέματα σημαντικά σχετικά με την επιχειρηματικότητα, τη ψηφιακή μετάβαση, τις επενδύσεις, τις αγορές, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, το HR, καθώς και πολλά άλλα συγγενή ζητήματα.

1st Episode – Κωνσταντίνος Κίντζιος Deputy Director ReGeneration

Στο πάνελ του πρώτου επεισοδίου φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Deputy Director του Regeneration, όπου ανέπτυξε τα οφέλη που έχει προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία μέσω του διάσημου ReGeneration. Η συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση, με τη βοήθεια του Hellenic Initiative και του World Economic Forum μεταξύ άλλων, προσέφερε μία άνευ προηγουμένου βοήθεια σε ταλέντα της χώρας μας, να βρουν εργασία σε μονοεθνικές και πολυεθνικές εταιρείες της χώρας μας.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός | Τάσος Κοσκολέτος

Ο CEO της Digiastar, Αναστάσιος Κοσκολέτος, ανέπτυξε με τη σειρά του επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μετασχηματισμού, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις εταιρειών που αντιμετώπισαν την κρίση ως ευκαιρία και αναφέρθηκε αντίστοιχα σε εταιρείες οι οποίες ενώ διαθέτουν τεράστια δυναμική, δεν κατέστησαν ικανές να μοχλεύσουν τον κύκλο εργασιών τους μέσω της τεχνολογίας.

eBusiness World Video PodCast by Digiastar

Απολαύστε μία παραγωγική συζήτηση διάρκειας 40 λεπτών, μεταξύ του Αναστάσιου Κοσκολέτου και του Κωνσταντίνου Κίντζιου σχετικά με τη ψηφιακή μετάβαση και την αντιμετώπιση της κρίσης από την πλευρά των επιχειρήσεων στην περίοδο της πανδημίας.

Τα νέα μας
Τα νέα μας

Σχετικά άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies