Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Η εταιρία Digiastar Solutions Ltd με το διακριτικό τίτλο “Digiastar” διοργανώνει διαγωνισμό στα Social Media και συγκεκριμένα μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, https://www.facebook.com/digiastar. Ο διαγωνισμός θα γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω δημοσίευσης στη σελίδα της Digiastar στο Facebook και μέσω καμπάνιας που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών διαχείρισης Social Media (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) και διαφήμισης σε αυτά για ένα μήνα. Αναλυτικότερα παρέχονται:

  • Διαχείριση και δημιουργία (αν δεν υπάρχουν ήδη) λογαριασμών σε έως και τρία μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Δημιουργία περιεχομένου 8 δημοσιεύσεων ανά μήνα & repost (αναδημοσίευση) στα υπόλοιπα μέσα. Δηλαδή, συνολικά 24 δημοσιεύσεις ανά μήνα.
  • Δημιουργία εικαστικών (templates) για όλες τις δημοσιεύσεις
  • Δημιουργία και πραγματοποίηση διαφημιστικών καμπανιών (Facebook Campaigns) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα επιλεχθούν
  • Διαφημίσεις για προσέλκυση πελατών σε κατάστημα, αν το πρόσωπο που θα κερδίσει το διαγωνισμό έχει και φυσικό κατάστημα που θέλει να προωθήσει.
  • Μηνιαία αναφορά (Report) για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων των παραπάνω ενεργειών.

Το συγκεκριμένο δώρο είναι το Ασημένιο Πακέτο (Silver Package) της εταιρίας Digiastar, αξίας 380 ευρώ, το οποίο υπάρχει διαθέσιμο στη σελίδα  https://digiastar.com/digital-services/social-media-marketing/

Το κόστος της διαφημιστικής δαπάνης (γνωστό ως διαφημιστικό budget) δεν συμπεριλαμβάνεται στην αξία του πακέτου, άρα και στο δώρο του διαγωνισμού. Το δώρο αφορά στις υπηρεσίες που παρέχονται και περιγράφονται αναλυτικά παραπάνω. Το κόστος που απαιτείται για την πραγματοποίηση καμπάνιας στα social media και προώθησης των post (δημοσιεύσεων) επιβαρύνει το νικητή/νικήτρια του δώρου και όχι την Digiastar.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει οι συμμετέχοντες να γράψουν ένα σχόλιο (comment) στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού και να κάνουν mention έναν φίλο/μία φίλη τους.

Αν συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσω της καμπάνιας θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τα παρακάτω πεδία στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων που θα τους εμφανιστεί πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο:

-Ονοματεπώνυμο

– Email

-Τηλέφωνο

-Διεύθυνση ιστοσελίδας (website)

Όσοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσω της φόρμας και συμπληρώσουν τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω, δίνουν αυτόματα τη συγκατάθεσή τους για να χρησιμοποιηθούν τα παραπάνω στοιχεία για να ενημερωθεί ο νικητής/ η νικήτρια του διαγωνισμού αλλά και για προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες της Digiastar. Τα στοιχεία θα διατηρηθούν στη βάση δεδομένων της Digiastar για ένα έτος.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 (ώρα 12:00 μ.μ.) και ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου 2020 (ώρα 23:59). Ο νικητής/ ή νικήτρια θα ανακοινωθεί έπειτα από κλήρωση στη σελίδα της Digiastar στο Facebook στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Τα νέα μας
Τα νέα μας

Σχετικά άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies