Κατασκευή Ιστοσελίδας & Eshop

Στη Digiastar κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και eshops τα οποία πουλάνε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο χτίζουμε μία ιστοσελίδα, σε σχέση με τα υπόλοιπα agencies.

Δεν αναπτύσσουμε απλώς τις ιστοσελίδες. Αυτό είναι που κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές μας. Παρ’όλα αυτά, εμείς στη Digiastar αναπτύσσουμε ιστοσελίδες & eshops με επίκεντρο το marketing και την επίτευξη πωλήσεων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα σχεδιάζουμε προσθέτοντας τους εργαλεία που τα κάνουν να πουλάνε.

Η δομή των ιστοσελίδων μας είναι τελείως διαφορετική. Βάζουμε marketing τεχνογνωσία μέσα τους!

Το 99% των αναπτυσσόμενων εταιρειών λογισμικού θα αναπτύξει τον ιστότοπό σας μέσω της προοπτικής του προγραμματιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι λειτουργικός, αισθητικός και λειτουργικός.

Στην περίπτωση μας επίσης, η ανάπτυξη και η αισθητική είναι μόλις το ένα από τα δύο κατάλληλα βήματα για μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα ή eshop. Το άλλο βήμα είναι η ικανότητα της ίδιας της σελίδας να μετατρέπει τους επισκέπτες της αμεσότερα σε πελάτες. Ιστοσελίδων που πουλάνε προϊόντα, συλλέγουν φόρμες ενδιαφέροντος, emails, τηλέφωνα μελλοντικών πελατών και ολοκληρώνουν τον στόχο τους ευκολότερα.

Όλες οι λειτουργίες που αναφέρονται πιο πάνω δεν μπορούν να εξαχθούν από ένα agency αφιερωμένο στην κατασκευή ιστοσελίδων και βασισμένο στους προγραμματιστές τους. Ακριβώς επειδή ένας προγραμματιστής έχει ως βασικό αντικείμενο τον κώδικα και την δημιουργία ιστοσελίδων. Δεν είναι μελετητής μάρκετινγκ, ούτε διαθέτει εμπορικό background ή τεχνικές γνώσεις επικοινωνίας. Συνεπώς είναι εντελώς διαφορετικό το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας που θα λάβετε από αυτό που σας προτείνουμε στην Digiastar.