Αποτελέσματα Αναζήτησης Google | SEO

Για να υπάρχει η επιχείρηση σας σε εμφανή θέση, όταν πελάτες αναζητούν τις υπηρεσίες σας.

Για να μπορέσουν οι μελλοντικοί πελάτες σας να βρουν την επιχείρηση σας Online, χρειάζεται η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τους κανόνες SEO της Google. Search Engine Optimization είναι η διαδικασία κατά την οποία βελτιώνουμε την παρουσία σας σε πλατφόρμες όπως της Google, Bing και Yahoo.

Παρότι οι περισσότερες επιχειρήσεις διαθέτουν ιστοσελίδα, δεν κάνουν SEO στη σελίδα τους, με αποτέλεσμα να μην κατατάσσονται ψηλά στα αποτελέσματα της Google. Κατ’επέκταση, δέχονται λιγότερα κλικς, λιγότερους επισκέπτες και έχουν προφανώς μειωμένες πιθανότητες για να ολοκληρώσουν μία πώληση ή συμφωνία Online. Στην πραγματικότητα παρότι διαθέτουν ιστοσελίδα, αυτή υπολειτουργεί και οι άνθρωποι που καλούνται να την διαχειριστούν δεν έχουν γνώση αυτού του προβλήματος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο διενεργούμε ένα τεστ διάγνωσης για να εντοπίσουμε την κατάσταση της ιστοσελίδας σας.

Στη Digiastar η Online διαφήμιση και το SEO είναι αυτό που γνωρίζουμε και αγαπάμε να κάνουμε. Η επιτυχία των συνεργατών μας αποτελεί δικό μας σκοπό και επιτυχία.

Το 90% των ανθρώπων που θα αναζητήσουν μία υπηρεσία ή ένα προϊόν στο Google, θα διαλέξουν ένα αποτέλεσμα εντός της πρώτης σελίδας. Είσαστε άραγε εκεί;

Προσπαθούμε να βάζουμε λεπτομέρεια στη δουλειά μας είτε αφορά Onsite τακτικές είτε offsite. Η SEO ομάδα της Digiastar επικεντρώνεται στις ακόλουθες διαδικασίες:

+ Keyword Research
+ Ανάλυση ανταγωνισμού
+ Mobile SEO
+ Ανάπτυξη & συγγραφή κειμένων
+ Βελτιστοποίηση υπάρχοντος περιεχομένου
+ Αναφορές και δείκτες KPIs