Τηλέφωνο :
+30 210 700 7139
Διεύθυνση :
Βίκτωρος Ουγκώ 30
Email :
info@digiastar.com business@digiastar.com

Θα δεχόσουν την πρόκληση να συμμετάσχεις σε μία καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας και διαφήμισης εάν γνώριζες ότι θα κληθείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν έχεις ακούσει ξανά σε κάποια παρόμοια συνέντευξη; Ο τομέας του HR αλλάζει και η Digiastar είναι πρωτοπόρος στις εξελίξεις και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Το πρώτο βήμα της σταδιοδρομίας σου είναι να μάθεις να παίρνεις το πράσινο φως στις συνεντεύξεις. Ακούγεται ακατόρθωτο; Όχι απαραίτητα, ειδικά εάν γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες που παρατηρούν οι καλύτερες εταιρείες της αγοράς, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ας θεωρήσουμε πως έχεις προγραμματίσει μία συνέντευξη με την Digiastar Technologies. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, έχεις ντυθεί σύμφωνα με το dress code της συνέντευξης και έχεις μελετήσει την ιστοσελίδα της εταιρείας πριν συμμετάσχεις. Και εκεί που περιμένεις να ακούσεις τις κλασσικές ερωτήσεις σχετικά με το ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο, το βαθμό του πτυχίου σου, ακούς άλλου τύπου ερωτήσεις….όπως η διάσημη ερώτηση που κυκλοφορεί ήδη ως μυστήριο στην αγορά σχετικά με το ρολόι…Ναι και όμως! Σε ρωτάνε πράγματα αναφορικά με ένα ρολόι…

Διότι το HR της Digiastar ενδιαφέρεται να γνωρίσει συμπεριφορικά τον υποψήφιο, ως άνθρωπο στην ολότητα του και όχι απλώς ένα Α4 χαρτί όπως το βιογραφικό σου. Ενδιαφέρεται για εσένα, για το ποιος/α είσαι και το τι μπορείς να κάνεις!

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει υιοθετήσει και προσαρμόσει το επιτυχημένο πλάνο απόκτησης δυναμικού της Procter & Gamble, ως best practice. Ο όρος “Grow from within” ακούγεται συχνά στους διαδρόμους της εταιρείας καθώς πράγματι αυτό εκφράζουν. Σημασία δεν έχει το τι αποδεικνύει ένα έγγραφο ότι κάνεις, αλλά το τι πραγματικά μπορείς να κάνεις. Με λίγα λόγια το ποιος είσαι! Παίζει μεγάλο ρόλο η όρεξη, η διάθεση και η θέληση για αυτοβελτίωση και ανέλιξη στους τομείς του Digital Marketing , Software Engineering και Web Development . Παρά την αυστηρή σταχυολόγηση και διαλογή των ταλέντων με γνώμονα το υπόβαθρο, η τελική απόφαση διαμορφώνεται με βάση την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ .

Επόμενο βήμα της εξελικτικής διαδικασίας είναι η εισαγωγή στο νέο σου τεχνολογικό σπίτι.
Τα θεμέλια τίθενται από νωρίς, παίρνοντας προσβάσεις σε μία μεγάλη γκάμα ασυναγώνιστων πλατφορμών και Softwares! Είπαμε, η Digiastar είναι ο οίκος της τεχνολογίας. τα νέα μέλη μαθαίνουν από τα παλαιότερα τις νόρμες και τις διαδικασίες του corporate thinking, βασισμένα στην ιεραρχική οργάνωση της P&G .

Η εργασιακή αυτή εμπειρία κτίζεται μέσα σε ένα team spirit όπου ζεις το corporate lifestyle με ένα διαφορετικό τρόπο. Συμμετέχεις σε team projects, επιχειρηματικές συναντήσεις και events, αναπτύσσεις ισχυρούς δεσμούς με το εργασιακό σου περιβάλλον . Όλοι έχουν να θυμούνται τα corporate διήμερα & τριήμερα που διοργανώνει η Digiastar, τη συμμετοχή του προσωπικού σε ταξίδια του εξωτερικού μέσω της εταιρείας και θα τα θυμάσαι και ΕΣΥ αν ανήκεις στο 0.8% των ατόμων που επιλέγονται για μία από τις θέσεις της.

Το ρολόι χτυπάει για εσένα , θα προσαρμόσεις τους δείκτες στην εξέλιξη σου

Τα νέα μας
Τα νέα μας

Σχετικά άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η Digiastar είναι ένα καινοτόμο digital agency με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην εκπόνηση μελετών Digital Marketing. Προγραμματίζουμε και εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν την απόκτηση πελατών για την επιχείρηση σας online.”

DIGIASTAR

Βίκτωρος Ουγκώ 30
Αθήνα, 10438
+30 210 700 7139

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright 2022 © Digiastar Technologies